Direct afspraak maken?

023 - 561 80 70

Main menu

Aniek de Vries

Aniek de Vries

Al van jongs af aan wist ik dat ik tandarts wilde worden. Deze passie komt niet van een vreemde, aangezien mijn vader kaakchirurg is. Ik vond dat iedereen recht had om breeduit te kunnen lachen en alles te kunnen eten zonder schaamte of pijn.
Helaas werd ik niet meteen ingeloot. In de tussen tijd heb ik de opleidingen verpleegkunde en psychologie gevolgd totdat ik aan het ACTA in Amsterdam mijn opleiding tot tandarts mocht volgen.
Wat mij aanspreekt in de tandheelkunde is met name het contact met de mensen. Ook de kindertandheelkunde vind ik leuk en uitdagend. Hierbij hoort ook een goede preventie, melktanden zijn immers geen wegwerpartikelen, ik zie het melkgebit eerder als oefenmateriaal voor een gezonde mond en een stralende lach.

Tandartsenpraktijk Spaarne

Waddenweg 309
2134 XL Hoofddorp

Contact
0235 61 8070
info@tpspaarne.nl
www.tpspaarne.nl

Afspraak
balie@tpspaarne.nl