Direct afspraak maken?

023 - 561 80 70

Main menu

Tarieven van de tandarts in Hoofddorp

De tarieven van de tandarts wordt door overheid vastgesteld en deze kunt u hier vinden. Voor vragen over onze behandelingen of de tarieven kunt u contact opnemen met onze praktijk. Bel 023-561 80 70 of stuur een e-mail naar info@tpspaarne.nl.

Tarieven tandtechniek:

De tandtechniek worden deels in onze praktijk gemaakt en deels buiten de praktijk bij een tandtechnische laboratorium Elysee. De tarieven van deze laboratorium kunt u hier vinden: Elysee.

Digitaal Factureren

Uw factuur komt voortaan via e-mail

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan Infomedics. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Infomedics verstuurt haar nota’s voortaan digitaal. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op Infomedics.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op Infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat emailadres ontvangt.

Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op Infomedics.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics via 036 – 2031 900.

Tandartsenpraktijk Spaarne

Waddenweg 309
2134 XL Hoofddorp

Contact
0235 61 8070
info@tpspaarne.nl
www.tpspaarne.nl

Afspraak
balie@tpspaarne.nl

× Direct afspraak maken?