Tandartspraktijk Hoofddorp Spaarne

Frederique van Dam

De opleiding Tandheelkunde heb ik gevolgd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), waar ik de klinische verdieping Radiologie heb gevolgd. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen, waaronder in een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde en bij een implantologiepraktijk. Daarnaast heb ik drie maanden lang in Rome (Italië) bij de parodontologie afdeling van de universiteit Sapienza onderzoek mogen doen voor mijn masterscriptie en tevens mee mogen lopen met onderwijs voor de parodontologen in opleiding.

Communicatie en preventie staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het dan ook erg belangrijk om een goede relatie op te bouwen met mijn patiënten en samen het gebit gezond te krijgen of gezond te houden. Naast de reguliere tandheelkunde heb ik affiniteit met kindertandheelkunde en wil ik mij tevens de komende tijd toeleggen op de restauratieve tandheelkunde en op kleine chirurgische ingrepen.

× Direct afspraak maken?