Direct afspraak maken?

023 - 561 80 70

Main menu

Ky-lie Tan

Vanaf september 2017 ben ik op de zaterdagen werkzaam als integrale tandarts, wat betekent dat ik zowel de reguliere als biologische tandheelkunde in de praktijk integreer. De filosofie achter biologische tandheelkunde is een holistisch benadering waarbij ik rekening wil houden met u als persoon en dus ook uw unieke persoonlijke behoeften. U staat centraal. Hiervoor is de vertrouwensrelatie ontzettend belangrijk. We gaan samen kijken welke behandeling of therapie bij u past.

Verder vind ik het leuk om kinderen te behandelen. Ik maak het gezellig zodat ze positieve ervaringen opdoen bij de tandarts. Preventie staat hoog bij mij. Ik neem bijvoorbeeld graag de tijd om samen met kinderen goed te leren poetsen zodat ze hun leven lang geen gaatjes hoeven te krijgen.

Naast de tandheelkunde verdiep ik mij in het onderzoek en volg hiervoor een master aan de VU op gebied van gezondheids- en levenswetenschappen. Volgend jaar ben ik van plan om te gaan promoveren met als doel een preventieve en duurzamere gezondheidszorg.

Indien u meer wilt lezen over mijn achtergrond, filosofie en onderzoek kunt u terecht op mijn website: www.kylietan.nl.

Ik hoop u met mijn kennis en zorg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Bigregistratienummer: 59919636702.

Schrijfster voor de Nederlandse Vereniging voor Bio-energetische Tandheelkunde, zie NVBT.

Lid van the International Academy of Oral Medicine and Toxicology, zie IAOMT.

Tandartsenpraktijk Spaarne

Waddenweg 309
2134 XL Hoofddorp

Contact
0235 61 8070
info@tpspaarne.nl
www.tpspaarne.nl

Afspraak
balie@tpspaarne.nl